ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ

Νέα Υπηρεσία Ενημέρωσης (Αποδελτίωσης) Διαγωνισμών Δημοσίου & Κρατικών Προμηθειών

Oct 12th 2024 9:57pm

Πλατφόρμα Προμηθειών Διαγωνισμών Δημοσίου ALERT DDA

Η πλατφόρμα Διαγωνισμών Δημοσίου alert dda συνιστά την αξιόπιστη, έγκυρη και έγκαιρη πλατφόρμα η οποία καλύπτει πλήρως τις δημοσιεύσεις από όλους τους φορείς, τις αναθέτουσες αρχές και τα σωματεία του ελληνικού δημοσίου, ως εξής:

  • Καθημερινή Ενημέρωση (μέσω email) για όλους τους Δημόσιους Διαγωνισμούς (Προκηρύξεις), βάσει συγκεκριμένων κριτηρίων αναζήτησης.
  • Άμεση λήψη στο email, μόλις γίνει η δημοσίευση ενός σχετικού διαγωνισμού. Αποστέλλονται όλα τα στοιχεία της εκάστοτε διακήρυξης.
  • Πλήρης κάλυψη σε όλες τις γεωγραφικές περιφέρειες της Ελλάδος που θα δηλωθούν και για όλους τους φορείς του Ελληνικού Δημοσίου.
  • Ενημέρωση για Πρωτογενή Εγκεκριμένα Αιτήματα (χωρίς επιπλέον χρέωση) που αφορούν επερχόμενους Διαγωνισμούς Δημοσίου (πρόθεση δημοσίευσης μελλοντικών διαγωνισμών.
  • Χωρίς καμία επιπλέον χρέωση για ο,τιδήποτε πρόσθετο.
 

Όλη πληροφόρηση σε ένα απλό καθημερινό email alert. 

Με ξεκάθαρη αποτύπωση, χωρίς καμιά απώλεια, αποστέλλονται όλοι Διαγωνισμοί για κάθε Επιχειρηματικό Αντικείμενο.

 

Πλατφόρμα Διαγωνισμών Δημοσίου DDA ALERT

Πλήρης Πρόσβαση σε όλους τους Διαγωνισμούς Δημοσίου & Προμηθειών για ό,τι αντικείμενο & όποια περιοχή της Ελλάδας σας ενδιαφέρει. Γνωρίστε άμεσα τις δυνατότητες της Πλατφόρμας Ενημέρωσης alert dda μέσα από τη Δοκιμαστική Χρήση.

Πανελλαδική Κάλυψη για όλους τους Διαγωνισμούς Έργων/ Προμηθειών100%
Πηγές Ενημέρωσης+1.000
Φορείς Ελληνικού Δημοσίου+6.000
Διαγωνισμοί/ Διακηρύξεις Ημερησίως
 

Tο τμήμα Ενημέρωσης Διαγωνισμών Δημοσίου μέσα από την Πλατφόρμα alert dda παρέχει τη δυνατότητα καθηµερινής λήψης email για Νέους Διαγωνισµούς Δηµοσίου, Προκηρύξεις Έργων και Κρατικών Προµηθειών. 

Η Υπηρεσία dda καλύπτει την καθημερινή ενημέρωση Προκηρύξεων στοχεύοντας στην εύρεση νέων επιχειρηματικών ευκαιριών.

 

Μέσα από τη δυνατότητα που δίνεται για δοκιμαστική περίοδο, μια επιχείρηση μπορεί να αποκτήσει πλήρη πρόσβαση σε Προκηρύξεις που αφορούν στο επιχειρηματικό της αντικείμενό (συγκεκριμένα είδη προϊόντων/ υπηρεσιών) και για την περιοχή/ές που επιθυμούν.




Υπηρεσία Ενημέρωσης Διαγωνισμών dda.gr

100% Πανελλαδική Κάλυψη για όλους τους Διαγωνισμούς Δημοσίων Έργων/ Προμηθειών
> 1.000 πηγές ενημέρωσης
> 6.000 Φορείς Ελληνικού Δημοσίου
> 2.500 Διαγωνισμοί/ Διακηρύξεις Ημερησίως


ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΔΙΑΚΗΡΥΞΕΙΣ: 979

ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ: 950

dda.gr

Αποκτήστε Πλήρη Πρόσβαση σε όλους τους Διαγωνισμούς Δημοσίου & Προμηθειών για όποια περιοχή της Ελλάδας σας ενδιαφέρει. Γνωρίστε άμεσα τις δυνατότητες της Πλατφόρμας Ενημέρωσης alert dda μέσα από τη Δοκιμαστική Χρήση.